Review: St. Ives Energizing Coconut & Coffee Scrub

Sebelum ni Mira memang gunakan scrub dari St. Ives yang Apricot. Dari remaja sampai lah dah jadi ibu anak dua tetap setia bersama scrub St. Ives nih.. Apa yang best scrub Apricot nih sangat mild & rasa bersih sangat muka setiap kali penggunaan. Rata-rata kawan Mira pon gunakan Apricot Scrub. Memang best!! Korang patut cube!!

Baru-baru ni Mira terima bungkusan dari Nuffnang.. Eh apa benda nih.. Rupanya-punya dapat gift dari St. Ives. Apalagi excited la kita bukak nak tengok apa benda lah St. Ives nih bagi!! Rupa-rupanya kita dapat New Look St. Ives Energizing Coconut & Coffee Scrub. Baunya wangi semerbak dalam kotak nih..

St. Ives Energizing Coconut & Coffee Scrub

Yeah tak sabar nak pakai uolssss. Ada 6 jenis scrub dengan packaging baru!! (New Look) iaitu

  1. FRESH SKIN Apricot Scrub
  2. ACNE CONTROL Apricot Scrub
  3. ENERGIZING Coconut & Coffee Scrub
  4. RADIANT SKIN Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub
  5. BLACKHEAD CLEARING Green Tea Scrub
  6. GENTLE SMOOTHING Oatmeal Scrub & Mask

There’s a scrub for everyone ❤ Scrub and #turnuptheglow #stivesmy

A post shared by St. Ives Malaysia (@stivesmalaysia) on

Design yang berwajah baru memang lebih fresh & menarik dari packaging lama.. Yang Mira dapat iaitu Energizing Coconut & Coffee Scrub, sesuai untuk muka yang tampak sembap, kusam & penat!! Haaa muka mira la tu..  Muka penat melayan kerenah anak dara.. Apalagi jom kita cube!!

Ayra pon sibuk gak nak pakai headband St. Ives nih

Bila pertama kali dioleskan di muka bau kopi yang sangat fresh!! Nyaman je rasa.. Korang gosok-gosok manja muka korang tu.. Lagi-lagi kat celah hidung tu kasi blackhead keluar.. Nyum-nyum bau dia masih terhidu di hidungku hihihihi

Tadaaaa hehe

Pastu cuci bersih-bersih.. Memang terasa segar!! Bestnya St. Ives Energizing Coconut & Coffee Scrub nih.. Untuk percubaan kali pertama pon dah terasa kelainan!! Rasa muka sangat bersih dari kekotaran! Tapi scrub nih boleh pakai maksimum 2 atau 3 kali sahaja seminggu. Jangan guna hari-hari pulak. Hihihi

Korang yang nak try scrub St. Ives boleh dapatkan di Drugstore yang berdekatan.

Harga lingkungan RM24 je murah kan??

Apa lagi jom dapatkan St. Ives Scrub kegemaran korang sekarang!!

Leave a Reply

Close Menu