Susu Pisang Wak Doyok

Susu Melon Binggrae Korea

Tetiba rindu la kat susu pisang Korea. Mana nak cari nih huhu. Takkan nak suruh Zyzool beli tiket ke Korea sekarang gak!! Hahahaha ajet-ajet isteri jutawan plak hahaha..

Kebetulan turun KL masa raya haji maka marilah kita ke Mid Valley untuk tukar duit sebab katanya Money Changer kat situ jual duit agak rendah. So ke Mid Valley lah kami..

Tengah jalan nak cari Money Changer tu terjumpa la plak kedai Family Mart dan ada macam-macam produk dari Korea & Jepun. Cuci mata cuci mata nampak susu sedap korea tuh. Tapi yang tinggal perisa Melon je. Ngidam punya pasal kita beli je lah tutup mata RM5.70 untuk susu kotak kecik tu huaaaaa takpelah nak sedapkan tekak punya pasal. Hahaha

Semalam Zyzool kesayangan kita ajak pula ke Singapore nak test stamina isterinya katanya 😑 hahahaha kita pon on je lah

Wakakakaka alhamdulillah stamina Mira masih okey hehehe so dapatlah upah susu pisang yeahhhhh nape la kat Malaysia nih tak jual susu pisang ya?? 🤔

Kita siap beli 2 jenis susu pisang. Satu brand HL dan satu lagi Meiji. Dua-dua sedap 😋

En Zyzool kita beli perasa Melon 🍈

Tu tangan Zyzool taw hahahaha.

Kesimpulannya semua sedap!! Kena masuk Singapore hari-hari ke camne nih??

Leave a Reply

Close Menu