FREE Travel Toiletry Pouch : Cetaphil Malaysia

Tadi keluar jalan-jalan di Aeon Taman Universiti. Kebetulan adik mira nak cari barang so Mira, Ayra & Afya join la sekali. hehe

Konon mulanya tak nak pun beli pape. Tengah jalan-jalan di Guardian baru teringat pencuci muka Cetaphil dah abis. huhuhu sebaik ingat kalau tak kusam la muka esok hahaha. Apakah?

So dok cari cetaphil yang kecil untuk travel. Malangnya dah abis. Mesti ramai orang beli nih. Tetiba mata mira ternampak eh ada promo la Cetaphil yang besar. WAHHHH

Beli dua dapat FREE Travel Toiletry Pouch.

Tahu-tahu je kan kita memang tengah cari wash bag. Yeahhhh!!

Colour pink gitewww (fav kiteee)

Cetaphil 2 x 500ml. Bagi adik kita satu. Upahla kat dia bawak kita jenjalan hahaha

kalau korang nak gift yang best-best dari cetaphil jangan lupa follow Instagram Cetaphil Malaysia.

Ok lah nak gi cuci muka nih. heh?

 

Leave a Reply

Close Menu