11 Tips Membawa Anak Kecil Mengembara Ke Tokyo Jepun

Mental kena kuat nak bawak anak mengembara nih.. Lagi-lagi travel ala backpack 💪😂😢😭 Semua sendiri.. Dari pengangkutan sendiri.. Tempat tinggal sendiri.. Mana nak pergi semua sendiri.. So perancangan tu penting Kalau hiking kita penat bawak beg hiking kat belakang badan pastu nak kejar sunset/sunrise. Dengan penat daki gunung 80 darjah lagik. Tu tak masuk jalan berlumpur. […]

11 Tips Percutian ke Tokyo Jepun 7 hari 6 malam

Tips Percutian ke Tokyo Jepun

Backpack ke Tokyo Jepun Kami acah-acah backpack ke negara matahari terbit pula kalini. Semua sendiri dari pembelian tiket flight, penginapan, pengangkutan & itinerari semua kami buat sendiri. Melalui pembacaan di google & group facebook banyak membantu persediaan kami ke Tokyo Jepun. Ramai yang tanya tips percutian ke Tokyo Jepun baru-baru ni. Izinkan mira berkongsi ya […]

Baju Hujan Compact untuk Kanak-kanak

Compact Rain Coat Raya Haji tahun ni kami beraya bersama keluarga Mira di Selayang, Selangor. So apa lagi kami ambil peluang ke Decathlon Damansara. Mulanya ingat nak cuci mata je sebab tak plan pon nak beli pape. Masalahnya…. Masalahnya… Decathlon tengah buat OFFER & CLEARANCE lah pulak!! Why DECATHLON???? Why??? Hahahaha Plan nak beli baju hujan […]