Tips Tempat Tinggal Murah di Seoul

Tips Tempahan Ni namanya redah tapi murah… Mula-mula lepas dah confirm tiket kapal terbang, cuba tengok-tengok blog review tentang tempat menarik untuk bermalam. Bila tengok terus kat laman web hotel @ guest house memang macam luar dari bajet. Kami memang cadang cari tempat yang boleh masak sekurang-kurangnya boleh jimat kat bahagian makanan. Memang dalam beg […]

Wifi Pocket Everywhere Speed Pack (ESP) Korea

Wifi Pocket Ni namanya Wifi Poket atau mereka gelar “Everywhere Speed Pack” (ESP).. Alhamdulillah selesai sudah.. Kalau nak sentiasa update gunalah internet mudah alih ni biar mudah nak guna google translate bila nak cakap dengan orang di sana atau baca review untuk Korea. Kos dalam USD3.99/hari. Sangat berbaloi. Memang banyak wifi percuma kat sana cuma […]