Biskut Kapal Sedap ke??

Post sebelum ni mira pernah share pasal Biskut Kapal ni.. Tak sangka ramai yang wassup mira tanya ada tak lagi biskut kapal nih. Maaf ya ada yang mira tak sempat reply πŸ™

Demi korang kita usahakan ok..

Actually masa kat Jepun haritu tak betul-betul menghayati kesedapan biskut kapal nih.. hehe sebab senang dapat kot πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ So tak la beli banyak sangat πŸ€” (yeke? K bai)

Tapi bila dah balik Malaysia barulah syiok makan tanpa henti tahu-tahu dah abis. Hahaha padan mukeee.. pastu ko nak suh laki ko terbangkan lagi ke jepun semata-mata nak beli biskut kapal.. memang tak laaa πŸ˜‚πŸ˜…

Kakak Ayra nih pulak kalau boleh hari-hari nak makan biskut kapal nih.. Susah nak dapat nak oii 😭

Kebetulan mira order untuk diri sendiri 30 kotak lagi direct from Japan dan mira open order 50 kotak Β sahaja untuk korang yang nak rasa kesedapan biskut kapal ni.. Huhu lepas nih taktau la bile lagi boleh rasa πŸ˜‚

Biskut Kapal direct from Japan. Kotak warna biru pekat perisa chocolate.

1 kotak 12pcs. RM7.50 sekotak. 3 kotak RM20. COD area UTM Skudai sahaja πŸ˜‰

Komen kat bawah ya nanti mira masukkan korang dalam list 😊

Thank you inshaa allah by next week sampai mira akan inform

Untuk bayaran melalui PayPal:

Update : CLOSED ORDER

Leave a Reply

Close Menu