Biskut Kapal HALAL (Alfort)

Sebelum travel ke jepun selalu baca kat blog-blog yang antara makanan yang boleh dijadikan cenderamata adalah

BISKUT KAPAL!

Pastu tengok belek gambar kotak biskut kapal tu cam tak sedap je hahaha (ada ke tengok dari luaran packaging biskut kapal tu??) Ni lah dinamakan

DONT JUDGE THE BOOK BY ITS COVER

hahaha

So kat jepun duk cari lah biskut kapal yang orang dok cakap selalu tu. Jumpe pon kat 7 Elevan tapi mahal la sikit!

Nak rasa punya pasal hahaha beli la 1 dulu..

Biskut Kapal Alfort
So kita suh Zyzool pegang snap satu gambar nih nak post kat instagram hahaha
Biskut Kapal Sedap
Ni lah rupanya biskut kapal tu.. Nampak tak tu ada bentuk kapal. Tu lah gamaknya orang dok panggil biskut kapal

Nampak cam tak sedap kan? Haaaa sabar sabar

So kita pon rasa lah….. WOW! Sedappp rupanya..

Rasa dia camne eh.. cam makan coklat yang dalam ada biskut tu.. Tapi dalam kes biskut kapal nih biskut dia kat luar.. Pastu makan sekali nak lagi dan lagi dan lagi haaaa

Haaaa lepas tu apalagi kami pon borong lah untuk dijadikan souvenirs buat keluarga, sedara & rakan taulan

Biskut Kapal Alfort
Haaa ada macam-macam perisa tapi yang paling win yang kotak biru pekat tu. Perisa chocolate !
Biskut Kapal Alfort
Makan sekali nak berkali-kali

Mira tak lupaaaa haritu mira dah janji kan… yang always support mira & zyzool di facebook…

Kami nak bagi souvenirs dari jepun 😁 Haaa nak bagi korang biskut kapal nih laaa…

So nanti mira contact korang okey 😘

Thank you guys sebab sudi baca & always support kami ❤

Leave a Reply

Close Menu