Beg Shellie May di Hong Kong Disneyland

Terima kasih semua yang like, share & add friends di Facebook.. Terima kasih juga yang berkongsi tips extra di Hong Kong yang kami terlepas pandang… Semoga bermanfaat perkongsian saya bercuti ke Hong Kong bersama suami & anak…

Nampaknya ramai yang akan ke Hong Kong tahun nih.. hihihi.. bestnyer saya jeles!

Geramnya dengan beg Duffy & Shellie May ni. Sebab tu saya grab satu hehehehe.. Sumber gambar ehsan google

Duffy or Shellie May?

Ada mak-mak yang tanya kat mana saya beli bag bear (Shellie May) yang sedondon ngan Ayra tu?? hehe saya beli kat Disneyland HK.. Actually ada 2 design iaitu Duffy & Shellie May.. Dua-dua nih pon cepat je abis.. time saya nak beli ni tinggal last bag untuk dua-dua design.. Saya pilih Shellie May sebab karakter bear gegirl ada ribbon berbanding Duffy..

Memang kelihatan comel & macam-macam juga saya boleh sumbat masuk… Dompet, lampin, baju sejuk Ayra, baby wipes & toys Ayra… Dah macam diaper bag tapi versi comel punya.. Rupanya ramai gak mak-mak pakai beg Duffy & Shellie May nih bila saya berjalan-jalan di sekitar Disneyland HK.. Tu yang saya terpengaruh juga.. Tutup mata terus bayar.. hihihi..

Ayra seluk je makanan dalam beg dia bila lapar. Yummy

Esoknya saya & Ayra terus pakai.. Ayra saya letakkan kudapan supaya dia senang nak makan bila dia nak… Mulanya saya pakai sling je beg saya.. tapi seharian jalan saya rasa gabak plak beg nih jadi sling.. Jadi saya terus google dan jumpe cara nak jadikan bag nih backpack.. So tadaaa… Inilah bag saya bawa pergi berjalan sepanjang di Hong Kong… Muda-muda nih pakai beg comel-comel macam ni takpe kan??? hehe beg ni pon boleh dijadikan bantal bila diperlukan heh!

Tu dia. Jadi bantal pon boleh hehe
Sedondon dengan Ayra. Ayra beg kecil. Ummi beg besar.
Yeah selesa bila jadi backpack. Cun tak?

Kalau agak-agak tak sempat beli barang-barang disney di Disneyland HK korang boleh pergi ke Disney Store di Airport.. Ada 2 kedai di non-restricted area.. 1 di restricted area dan besar sangat.. Beg Shellie May nih ada banyak kat situ…

hehehe walau apa-apa pon bercuti di mana-mana pon seronok tambahan dengan orang yang kita sayang.. Memang happy!! Betul tak?

Leave a Reply

Close Menu